Nosaltres

Salichs és una empresa de construcció dedicada a l'obra nova i la rehabilitació. La gran part del volum de la nostre feina està dedicada a l'habitatge unifamiliar. L'atenció personalitzada i dedicació que requereix aquest tipus de projectes son la nostre força. Entenem i compartim la importància del projecte per a cada propietari i aportem l'experiència i coneixement que adquirim a cada un dels projectes que construïm.

Descubrir Salichs

Vingui a les nostres instal·lacions, miri com treballem, acompanyi’ns a les nostres obres en curs, visiti els nostres clients a les seves cases acabades, y decideixi.

Origens
Fa 50 anys, cada estiu el pare descarregava una muntanya de sorra al pati de casa. Jugant sobre aquella sorra amb la Carterpillar en miniatura jo anava aplanant terres i creant carreteres a les meves vacances d’estiu. D’aquest 50 anys, 15 han estat dedicats a una empresa alemanya que ha marcat la meva manera de treballar. Gràcies al treball i la formació constant, SALICHS avui disposa d'una àmplia plantilla de professionals fixos.
Instagram
Els nostres projectes: cases, hotels, ports esportius 
20
Fotos